29/4/2013

Sitter på tåget på väg hem från jobbet, ja det är typ standard inledning på alla mina inlägg men jag ska väl inte ljuga! Har haft en otroligt bra och rolig dag på jobbet, kommer verkligen sakna människorna. Det är en sak som är säkert! Tre dagar kar den här veckan och sen jobbar jag tre dagar nästa vecka. Känns konstigt, speciellt eftersom att jag inte riktigt har någon plan. Men det gör det mer spännande.
Det år så mycket saker jag vill göra!

Jag och Fredrik började prata om att efter vi kommer tillbaka till Sverige i augusti, jobba ihop pengar i några månader eller att halv år för att sen kanske bege oss ut i stora vida världen igen i två månader eller något. Men då inte för att jobba 16 timmar om dagen, utan bara för att upptäcka världen, träffa nya människor och se nya kulturer. Helst tror jag att vi skulle vilja åka till Asien. Men resa runt i Europa känns inte helt fel heller "och då menar vi inte i sånna länder där de regnar ungefär en gång om dagen för det har vi tröttnat på" hur roligt låter inte detta? Helt klart något att dyka djupare i!

Om en vecka och tre dagar kommer mamma och syster hit, längtar så att jag vill hoppa tio meter upp i luften och sen ner igen! Har inte träffat min kära syster på 3 månader, så länge har vi aldrig varit ifrån varandra. Så ja som sagt jag längtar.

Men nu är jag nästan framme, så ska njuta av lite skön musik sista vägen. Här är en bild på hur det ser ut varje gång jag går över London bridge när jag ska till tåget varje kväll efter jobbet, älskar det.


25/4/2013

Eftersom att den här skit bloggappen är värdelös så uppdaterades inlägget jag skrev i fredags nu, så ni kan ju läsa hur jag kände då. Idag har jag däremot varit ledig, druckit rosévin i solen och ätit ute med Fredrik. Helt underbar dag! Jobbar imorgon men är sen ledig lördag och söndag. Och sen en vecka kvar bara, sjukt! Känns både skönt men också lite tråkigt eftersom att jag verkligen trivs med alla människor osv. Men tror att det blir bäst så här, och förhoppningsvis får jag tillbaka lite energi när jag inte kommer jobba 16 timmar om dagen! Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av hart of dixie och sen sova så att jag inte är för trött imorgon!


19/4/2013

Åh herre, är ungefär dom ända orden jag får ur mig just nu. Trodde att jag skulle jobba fyra dagar i rad, men icke då. Sex dubbelpass, en ledig dag, ett dubbelpass ledig två. Tror helt allvarligt att jag kommer avlida. Sex dagar i streck, det blir alltså 92 timmar. Hur ska jag klara det här? Känner verkligen att jag gjorde rätt beslut igår i alla fall. Tur det!

Idag va vi utan ugnar och spis i ungefär 4 timmar på morgonen, det blev ganska så stressigt om man säger så, men vad kan man göra? Måste citera chefen från lunch service idag! Han kom in i köket och säger "we have lions in the kitchen" en servitör undrar vad han menar "you know lions, they are not scared for anything and we have lions in the kitchen, no gas no electricity, they are lions" haha jag dör, så otroligt rolig kommentar. Så efter kvällens service fick alla varsin städöl, den njöt jag av!

Aja, nu vet ni hur jag kommer jobba, så bli inte förvånad om jag inte skriver på en vecka eller något!


18/4/2013

Ligger i sängen och ska alldeles strax försöka sova. Ska upp och jobba imorgon så förhoppningsvis så kan jag somna i hyfsad tid ikväll!

Sov ganska länge idag, tänkte att de va lika bra att vila ut sig lite extra. Tror att jag jobbar fyra dagar i streck nu. Idag gjorde jag det, sa upp mig. Mådde så otroligt dåligt innan och va så himla nervös. Men dom va jätte förstående och nu efteråt så känns det så himla bra. Som om att jag har blivit 100kg lättare liksom. Jag kommer jobba 3 veckor till och sen är det slut. Kändes först som att jag hade misslyckats, men ibland måste man tänka på sig själv och det känns bra nu. Sen kommer Sara och mamma hit efter min sista vecka så det ska bli jätte mysigt, längtar!

Senare på eftermiddagen idag träffade jag min kusin, vi satte oss på ett café och drack kaffe och bara pratade. Efter det tog vi en liten promenad innan båda åkte hem. Va jätte mysigt och skönt att prata av sig lite.

Men nu ska jag försöka sova, man vill ju inte förslagga sig imorgon! Här är några grejer jag införskaffat mig, plus den otroligt fina tröjan jag fick av Fredrik i födelsedagspresent och väskan fick jag av mamma.


17/4/2013

Solen skiner och jag sitter ute och dricker kaffe, hur skönt som helst! Blommorna på träden har slagit ut, fåglarna kvittrar och vårkänslan känns ut i tårna. Snacka om att jag njuter!

Har varit dålig på att skriva som alltid när jag jobbar, jobbade fem dagar i streck så igår sov jag helt allvarligt hela dagen. Hade huvudvärk och mådde otroligt dåligt. Men nu känns allt bättre igen! Mamma och Sara planerar också att komma hit om några veckor vilket kommer bli otroligt mysigt!

Imorgon ska jag åka förbi jobbet och ta tag i den här klumpen jag har i magen. Har inte riktigt gjort ett val än, det får helt enkelt bli som det bli beroende på vad jag känner när jag kommer dit imorgon. Någon typ av ändring måste hur som helst göras. Men nu ska jag inte tänka på det utan njuta vidare av våren!


12/4/2013

Sitter på bussen på väg hem från första arbetspasset på veckan, idag har inte varit en bra dag, inte alls faktiskt. Har mest bara suttit i skiten hela dagen och känt mig otroligt nere..
Och nu har klockan slagit ganska mycket över tolv vilket betyder att det är 12 april och jag fyller 20. Kul 20 års dag det kommer bli utan familj vänner och paket. Va nig inte riktigt så jag hade tänkt fira min 20 års dag. Men det är ju som det är. Mina underbara vänner är ju hur som helst här, och vi firade ju lite i tisdags. Vilket jag är över lycklig över!

Hoppas ni som läser har haft en roligare dag än mig.


8/4/2013

Mina kära vänner från Sverige har äntligen kommit hit och jag är över lycklig!!! Saknat dom lite grann, eller ja ganska mycket kanske! Just nu sitter vi och dricker goda drinkar i shoreditch för att senare bege oss vidare mot tiger tiger, helt underbar kväll helt enkelt.

https://cdn3.cdnme.se/753764/6-3/pic_51648c59ddf2b31b0389f5ab.jpg" class="image">


Fortsättning av dagen.

Har precis krypit ner i sängen framför ett avsnitt av gossip girl. Har känt mig lite nere under kvällen så har försökt sysselsätta mig så gått det går för att inte behöva tänka så mycket. Vilket betyder att jag har dammsugit, sorterat byrålådan, skrivit ner lite recept, kollat kurser på internet, vikt tvätt och lite sådär. Nu fanns det inte så mycket mer att göra så jag valde helt enkelt att krypa ner.

Känner mig inte så trött dock, gick upp vid tio tiden idag för att jag tänkte att det skulle bli lättare att somna ikväll då, men så fel man kan ha. Hoppas att John blund kommer och hälsar på tillslut ändå. Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet hela tiden, så att jag bara blir mer förvirrad istället för att komma fram till någon vettigt beslut.

Men förresten så blev jag otroligt nöjd med mitt besök hos frisören tidigare idag, annat kan man säga om min plånbok! Men det va det värt.


4/4/2013

Sitter i frisörstolen och väntar på att färgen ska värka klart. Lite spänd på hur det kommer att bli eftersom att det är första gången någonsin jag fixar mitt hår på en annan salong än Sjödins. Men det blir nog bra hoppas jag!

Idag är en skit dag, det snöar! Allvarligt det är fjärde april och det snöar. Det är såklart ingenting som lägger sig på marken men ändå, det borde vara vår nu! Hatar det!!

Idag är sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen, och nästa gång jag är ledig kommer mina kära vänner hit, längtar så att jag spricker!

Senare idag ska jag kolla in lite event management kurser och kanske lite engelska kurser. Mest för att se va jag kan göra om jag nu skulle välja att sluta på jobbet. Tror det blir enklare att bestämma sig när jag vet vad jag faktiskt har för valmöjligheter. Så får se. Skriver nog lite mer om det senare idag. För nu ska färgen tvättas ur!


3/4/2013

Jag längtar till det blir riktig vår, eller varför inte bara sommar? Slippa stora jobbiga jackor och slippa frysa!
Tänk att bara kunna sitta på uteserveringar och dricka kaffe, vin, öl. Det spelar inte ens någon roll vad jag dricker, bara jag kan sitta ute och njuta helt enkelt!

Att kunna ha på sig vårkläder längtar jag nästan mest efter, speciellt nu när jag uppgraderat min garderob också. Åh vad jag längtar!


2/3/2013

Har varit otroligt dålig på att skriva den senaste veckan, men har inte riktigt haft tid när jag har jobbat.
Första dagen efter att mamma hade åkt i torsdags va väldigt jobbig, men efter det flöt dom här fem arbetspassen på bra. Har faktiskt känts roligt att jobba den här veckan förutom igår då jag försov mig och väcktes av att dom ringde från jobbet och undrade vart jag va. Då blev liksom hela dagen förstörd. Men kom iväg från jobbet tidigt så somnade innan tolv och sov ända till ett idag. Så jag har känner mig utvilad idag!

Tog en långpromenad i det sköna vädret, har varit skinande sol här idag! Sen satte jag mig på ett kaffe ute i solen och drack kaffe i någon timme. Sen gick jag och handlade hick hem och städade mitt rum och badrummet! Sen fick jag dom grymma nyheterna att anton, olivia och åse kommer och hälsar på när jag är ledig nästa vecka, vi fyller snart 20 hela bunten så det ska vi se till att fira, längtar!!!! Det har alltså varit en skön dag!
Nu ska jag äta lite middag, ta en varm dusch och krypa ner i en nybäddad säng för att kolla lite serier. Sjukt mysigt!

Här är lite av dom grejerna jag köpte när mamma var här också